dimarts, 5 de setembre del 2023

FLUIDS RECICLATS DE FORA LÍMITS

NOU REGISTRE

Tot no té perquè ser de temporada o de proximitat

En actiu des de principis del nou segle, el seu primer LP Thought & Language (Neon Sigh – 2013) es va fer esperar. Les influències, de les que no s’han amagat mai, continuaven i continuen a la vista: el segell 4AD i l’escena que girava al seu voltant.

Dead Leaf Echo, amb el seu tercer, aquest The Mercy Of Women, no defraudaran al seus, que editat per PaperCup Music surt en 10 dies. Instal·lats a Brooklyn, s’han donat a conèixer com un col·lectiu de música i art, confeccionant una música que la defineixen com a Nouveau Wave.

D’un dels singles avançats, aquest Boo, expliquen que està inspirat en el moviment Madchester que tant a ells com a nosaltres, ens continua duent de cap. ‘Arriba com un fragment perdut del programa de musica de Granada TV, So It Goes... però amb un punt sobrenatural’ diu L.G. Galleon.


Del vídeo que l’acompanya, explica: ‘Pretén ser un tribut a la traspassada Denise Johnson, la veu que va beneir alguns dels millors discos de l’era Madchester. També hem volgut mostrar la imatge de paranoia i por de la gent per perdre a un ésser estimat, mentre es troben atrapats davant de la pantalla de televisió, veient la mateixa imatge una i una altra vegada’. El tribut està bé. De lo altre, no se’n sortiran.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada