dissabte, 30 de setembre del 2023

NARCÒTIQUES MELODIES

TONY JAY – PERFECT WORLDS

NOU REGISTRE

Encara hi ha bandes que generen un cert misteri i interès a la vegada

És el cas del quartet lo-fi de San Francisco Tony Jay. Mike Ramos és la persona al capdavant de l’assumpte. És una mena de tot poderós. Està a varis llocs a la vegada. April Magazine, Flowertown o Sad Eyed Beatnicks son alguns d’aquests.

Amb Tony Jay, que és la que ara ens interessa, va començar a fer coses el 2006 però no va ser fins el 2017 que hi va posar ordre amb la formació de banda, debutant el 2019 amb The Fence Disappears per a Dirty Rabbit Records.

Perfect Worlds és el seu quart treball. Un disc enregistrat el 2021 i que ha sortit fa 15 dies via la ja reconeguda Slumberland Records. Enregistrat a casa del mateix Ramos (guitarra, baix, percussió, veu) i masteritzat per Mikey Young, manté la participació d’Alexis Harper (veu), Kelsey Faber (guitarra, teclats), Cameron Baker (percussió, glockenspiel) i la veu addicional de Karina Gill.

Conformen el disc tretze cançons tan tremendament lacòniques com pertorbadores. Expliquen que es van inspirar en relacions complicades, la manca de son, les depressions consegüents... i una lesió anant en bicicleta. Tretze píndoles d’efecte immediat no aptes per conduir cap vehicle o una serra-cinta.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada