dimarts, 19 de setembre del 2023

MÉS DIRECTES

1.CAT POWER – CAT POWER SINGS DYLAN: THE 1966 ROYAL ALBERT HALL CONCERT

2.FLEETWOOD MAC – RUMOURS LIVE

3.BOB DYLAN – THE COMPLETE BUDOKAN 1978

ALTRES REGISTRES

... i continuen els directes

Està bé, és una interessant manera d’engreixar una producció, amb uns enregistraments que en alguns casos poden ser inèdits. El degoteig és constant i sospitem que la cosa anirà in crescendo.

El novembre de l’any passat, Cat Power va recrear el famós concert que Bob Dylan va donar el 1966 al Royal Albert Hall de Londres. Explica que la música de Dylan ha estat una constant inspiració per a ella ja des de que li eixugaven els mocs. 


D’alguna manera, Dylan és una deïtat per a totes les que escrivim cançons’ ha explicat en un comunicat. Sortirà amb el nom de Cat Power Sings Dylan: The 1966 Royal Albert Hall Concert a primers de novembre en format doble LP via Domino Recording.


Eren en plena voràgine triomfal. El febrer de 1977 Fleetwood Mac treia Rumours, el seu àlbum insígnia que consolidava amb contundència la nova etapa de la banda. 



Rumours Live es va enregistrar el 29 d’agost d’aquell mateix any, al Forum de Los Angeles. Ha sortit en format doble fa una setmana via Rhino Records.


L’any 1978, Bob Dylan es va embrancar en donar els seus primers concerts al Japó. Van ser a al Nippon Budokan Hall de Tokio el 28 de febrer i l’1 de març. L’agost d’aquell mateix any, la gravació d’aquells mítics concerts, ja corrien com la pólvora. Ara es commemoren en un nou llançament i en diferents formats amb el nom de The Complete Budokan 1978, formant part de la ja llarga Bootleg Series

(Londres – juliol 1978)




Des de la versió 4xCD, una “exclusiva” japonesa de 8 LP’s (millor no dir el que en demanen) o una versió per covards de dos vinils. Surt a mitjans de novembre via Columbia/Legacy Recordings i la part que li toca a Sony Music.

De cara a Nadal, la febre dels directes fa una mica de por.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada