dissabte, 2 de setembre del 2023

OBSERVANT LA DISCÒRDIA

NOU REGISTRE

En el famós període que encara cueja del maligne agent infecciós, algunes s’entretenien cantant l’antinatural i avorrible Sobreviviré.

D’altres, afortunadament, intentaven sobreviure de veritat a la proba, com Infinite River. Els musics de Michigan Gretchen Gonzales (Slumber Party, Universal Indian), Joey Mazzola (Sponge, Detroit Cobras) i Warren Defever (His Name Is Alive) es van trobar a l’estudi de Gonzales a Birmingham durant el període en que el virus anava a la seva i es van posar a treballar.

(fot Doug Coombe)

D’allà en van sortir tres treballs. Un realitzat amb el seu marit, el music folk Ethan Daniel Davidson, per l’EP homònim Seedsmen To The World (Blue Arrow Records – 2022) amb interpretacions de Bob Dylan i Creedence Clearwater Revival. Un altre va ser ja com a Infinite River amb la col·laboració a la bateria i percussió d’Steve Nistor (Sparks). L’àlbum es va dir Prequel i va sortir a primers d’aquest any en curs. Ara editen la continuació, aquest Space Mirror, els dos de la mà de Birdman Records.

Els tres músics de Detroit es troben a gust en la seva faceta neo-hippie. La guitarra de Gonzales i l’efecte slide de Mazzola, s’enreden a les notes de la tambura o l’harmònium de Defever, impactant i fent un efecte rebot i transmissor dins de les nostres carcasses. La contemplació està servida. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada