diumenge, 3 de setembre del 2023

MARCA AVANTATJADA

NOU REGISTRE

Quan el filtre desapareix i es dóna pas a allò il·limitat, no hi ha ni principi, ni final

D’aquesta forma és com tornem a escoltar les addictives harmonies sorolloses per sobre de les veus, els girs inesperats que ens fan perdre la son, els cors d’un altre mon al que volem escapar sí o sí. Medicine, va ser la banda que, des de Los Angeles, abanderava el moviment shoegaze als Estats Units i que fins i tot van ser ben considerats pels orgullosos britànics, arribant a formar part del selecte club d’Alan McGee.

Brad Laner

Durant la primera meitat de la dècada dels 90, van editar tres àlbums, però Brad Laner no estava disposat a deixar-ho allà. Conscient del potencial, el 2013 va reformar la banda amb Jim Goodall. Però després d’un parell d’àlbums amb Captured Tracks es van tornar a refredar.

Lluny d’un nou parèntesi, van continuar amb Scarred For Life i Drugs, per ara llançar, amb el fitxatge de Julia Monreal (veu), aquest tremendo i despietat Silences, boig i bell a l’hora, que t’atrapa com una pintura de Francis Bacon.

Julia Monreal (instagram/bradlaner)

Inspirem amb el desgavell de temes com Hey Hey Go Away o Born Too Loose i expirem amb les abstractes belleses de temes com Dismay, Undecided o Sail On. No ens despistem i escoltem els silencis.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada