dimarts, 26 de setembre del 2023

MOMENTS NESCAFÉ

HILARY WOODS – ACTS OF LIGHT

A LA VISTA

Explicites percepcions de les profunditats humanes. Totes elles: les lluminoses i les fosques

L’artista de Dublín Hilary Woods, ex-baixista de JJ72 (banda de minoritari i breu èxit) que després d’estudiar belles arts i reprendre la seva carrera musical en solitari, s’ha proposat decididament, fer-nos passar pels abismes latents de que disposa tot mortal.

Ens anuncia la sortida del seu tercer treball, continuació de Colt (Sacred Bones Records – 2018) i Birthmarks (Sacred Bones Records – 2020). Es diu Acts Of Light i sortirà a primers de novembre. Escrit, enregistrat i auto-produït en els darrers dos anys, entre la costa oest de Irlanda i Dublín, no es va tallar ni un pel a l’hora de trucar i demanar la col·laboració de les veus del Palestrina Choir de la catedral de Dublín o les del prestigiós Chamber Choir de la ciutat de Galway.

L’àlbum està compost per nou cançons de tall parsimoniós, elegant i cru, amb l’ajut d’uns instruments de corda gravats amb Jo Berger Myhre a Oslo, amb els que traça un íntim i particular recorregut, per tot allò essencial i intrínsec a nosaltres mateixes. O hauria de ser-ho.

Ha compartit un primer tema, aquest Where The Bough Has Broken del que ens fa cinc cèntims: ‘Està fet d’imatges de vells noticiaris. Reflexiona sobre l’encant i l’harmonia en una comunitat i la resiliència, com si es celebrés la connexió i la fugacitat del temps, l’espai i l’expressió humana. També és una carta visual d’amor cap a Dublín, la ciutat en la que vaig créixer, a l’esperit de les arrels familiars i aquells moments extraordinaris de la vida quotidiana que ens deixen marca per tota la vida’. Aquelles que van poder aprofitar i ara valorar uns temps més humans. I per què no?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada