dilluns, 11 de setembre del 2023

L'ORDRE DELS FACTORS, NO ALTERA EL PRODUCTE

TONY MOLINA – EMBARRASSING TIMES

NOU REGISTRE

Els discos de Tony Molina duren el que qualsevol de nosaltres triga en enviar un whatsapp

El 2008, la cosa encara era tendra. Però estava més que preparat per sortir a escena. Tony Molina entrava a l’estudi i en sis mesos, va enregistrar material per a tres àlbums. Dos, van ser els primers treballs d’Ovens. El tercer es va quedar al calaix.

Aquelles que vaig guardar, no eren de l’estil Ovens. Estava molt influenciat pel pop barroc dels 60 i no eren apropiades. Les cançons s’inclinaven més cap al que escoltava aquells dies, Dinosaur Jr, The Replacements, Guided By Voices i aquelles cançons no encaixaven en un disc d’Ovens’. Les cançons les va acabar enregistrant amb Beau Monnot amic i bateria de la banda i van acabar sent Embarrasing Times.

Hi ha varies versions, Songs Of Praise de Roy Wood, The Secret Of Life de Dead Milkmen o She Divines Water de Camper Van Beethoven. La disposició dels temes, te molt a veure amb ell. Tan aviat ens submergeix en una sèrie de voluminosos riffs com ens canta una nana. Explica que la intenció era ‘agafar les cançons i posar-les de manera que al agrupar-les en l’ordre correcte, es converteissin en una peça més gran i que flueixi com un musical’.


Fins ara només hi havia una petita edició en cassette. Finalment, aquesta en vinil, porta noves il·lustracions i una masterització adequada. Molina comenta: ‘Embarrassing Times, és un dels meus preferits. Potser pel fet de que va sorgir a empentes i rodolons, però també em va fer pensar que algun dia potser podria fer una altre àlbum en solitari’ com després de cinc anys, així va ser. Va sortir a finals d’agost i és el factor perfecte per continuar seguint el peculiar i personal recorregut d’aquest music de San Francisco, després de treure a primers d’any In The Store com a The Lost Days, amb la seva amiga Sarah Rose Janko.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada