divendres, 29 de setembre del 2023

NO HI HA COM VIATJAR LLEUGER

LEWIS – GROWING PAINS

NOU REGISTRE

Cançons que viatgen sense massa equipatge. Just un parell de mudes i les sabatilles d’anar per casa

No ens cal gaire més quan viatges a llocs familiars, que saps que seràs ben rebuda i hi trobaràs les coses que fan que tornis. Passa com amb el que serà el segon àlbum de Lewis, Growing Pains. Hi entres a gust.

El compositor i music d’Illinois establert a Los Angeles Christopher Lee Lewis, va agafar taules liderant la banda de hardcore The Kinison. El 2019 va encetar la seva carrera en solitari amb un EP i un prometedor àlbum de debut, Son On The Floor. Ara té a punt, per sortir el dia 20 d'aquest mes que ja està aquí, Growing Pains que el va enregistrar amb el seu amic i company de fatigues Paul Fig a la guitarra (enginyer de gravació d’Alice And Chains i Deftones entre altres). La formació es tanca amb Conner West (baix), Nathan Van Hala (teclats) i Sam West (bateria).


Comparteix un primer single, aquest Meet You Where You Are, del que Fig comenta: ‘La forma dels versos i la tonada de somni em van enganxar bastant ràpid, de manera que a la demo de Christopher no em va costar gaire posar-hi una melodia’. Ja em veig la meva butaca preferida a punt.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada