dissabte, 16 de setembre del 2023

QUI VOL ANAR A MART?

L7 – COOLER THAN MARS

ALTRES REGISTRES

N’hi ha que no necessiten del suport mediàtic per triomfar. Com aquestes quatre músics de Los Angeles que porten des de mitjans dels 80 donant guerra

L7 son una banda venerada. Per això és important que des de llocs com el seu, es posicionin no per una causa, sinó per l’enganyifa que hi ha al darrere. Hi ho fan amb el llançament d'aquest single.

Comenta Dorita Sparks: ‘La cançó està inspirada en les noticies catastròfiques i les estranyes obsessions dels multi-milionaris cowboys de l’espai per explotar els límits de la nostra estratosfera. Opinem que aquests recursos haurien de destinar-se en alleujar el planeta. Sento que no hi ha res “allà fora” que sigui tan al·lucinant com el que tenim aquí’.

Mentre volen que ens creguem que la gent del carrer és la responsable dels mals del planeta, les grans companyies multinacionals que son les culpables del 90% de la pol·lució, continuen el seu treball destructiu impunement. Però això també fa anys que dura.

Acaben de llançar Cooler Than Mars, un flexi-disc de 7” en una edició limitada de 1.000 còpies on s’esplaien sobre el tema en qüestió, coincidint en l’inici de In Your Space, una gira que de moment no te dates europees. 

Per fer la cosa més interessant, hi ha quatre versions diferents, que corresponen a cadascuna de les membres de la banda.

Com diu Sparks, ‘no tinc res contra Mart, però qui vol viure a Mart?





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada