divendres, 8 de setembre del 2023

COM UNA FONT INESGOTABLE

NOU REGISTRE

Va néixer el 1966 i el 1981, o sigui que amb 15 o 16 anys, amb la seva companya de classe de secundaria Tanya Donelly, ja va crear els imprescindibles Throwing Muses

No és per fer comparacions amb el moment actual. No volem prendre mal. És només per comprendre la magnitud creativa de Kristin Hersh. Una carrera sembrada de grans obres, musicals i literàries. Però no la ressenyarem aquí. Parlarem de Clear Pond Road, el seu darrer àlbum que inclou deu nous introspectius temes que surten demà passat via Fire Records. Aquest àlbum continua l’estètica definida per ella mateixa com a dark sunshine, per continuar aprofundint en la complexitat de les coses del dia a dia, sense apartar-se del camí propi.

(fot Pete Mellekas)

Escrit i produït per Hersh i enregistrat als Stable Sound Studio de Rhode Island, ha incorporat instruments de corda i enregistraments de camp per convertir el disc en una manifestació: ‘Alguns discos exigeixen que siguin fets, i saps que aquest és el cas, quan les cançons funcionen com l’estructuració d’un cos. Vaig octavitzar una baríton acústic com l’esquelet, els violoncels son els pulmons, una guitarra Collings i un Glockenspiel eren les puntes dels dits i la bateria sempre és el cor... però les veus, aquí son un estrany narrador. Un narrador perdut en la historia, semblant al que serien els ulls’. El mannà celestial.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada