dimarts, 4 d’agost del 2020

SOUNDWALK COLLECTIVE with PATTI SMITH – PERADAM

A LA VISTA

L’estimat Soundwalk Collective fa la tercera entrega de la seves col·laboracions amb Patti Smith

Després dels àlbums The Peyote Dance i Mummer Love dedicats a Antonin Artaud i a Arthur Rimbaud, amb aquest Peradam,  com diu la mateixa Patti Smith, ens expandim en l’ ’espai vital’, que René Daumal va deixar per als futurs buscadors. La musa de totes les modernitats continua explicant: ‘Hem de fer-ho per alliberar-nos de tot allò a que estem aferrats, inclús a la idea de nosaltres mateixes o les mascares que utilitzem com a defensa i que defensem’.

 


El disc, pren com a referent el llibre de Daumal publicat a principis de la dècada de 1940, Mount Analogue: a Novel of Symbolically Authentic Non-Euclidean Adventures in Mountain Climbing amb texts de viatges simbòlics on va introduir el concepte ‘peradam’, una pedra cristal·lina que alberga les grans veritats i que només és visible per aquells buscadors que fan un veritable camí espiritual. Daumal va morir el 1944 de tuberculosi als 36 anys. 

Ara comparteixen Knowledge Of The Self, un vídeo editat per Anastasia Ivanova on escoltem a Anoushka Shankar en el sitar. El llançament està previst pel 4 de setembre via Bella Union.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada