dimecres, 5 d’agost del 2020

THE BLANK TAPES, ALIANÇA ETERNA

REGISTRES PSICODÈLICS 

Al darrera de The Blank Tapes hi ha un dels personatges més prolífics de l’escena psicodèlica californiana

Es tracta de Matt Adams, en permanent neguit creatiu, la seva obra musical – també pinta i dissenya pel merch de clients com The Grateful Dead – acapara i acapararà multitud de registres, a més de fer gires per Nord-amèrica, Europa i Japó. La seva obra recent és el vinyl Look Into The Light, editat l’octubre del 2019 per Nomad Eel Records. Acompanyat en alguns temes per Veronica Bianqui (veu), Jason Cirimele (baix) i Shaughnessy Starr (bateria) confecciona un producte de bon material lisèrgic.

Matt Adams és el segon començant per l’esquerra

Com que després ha vingut el que ha vingut, com si fos un souvenir va treure Covid-19 Quarantine + Isolation Blues, un 8” d’edició limitadíssima en una fantàstica coberta covid-troquelada. La cançó del mateix nom, ha aparegut en la compilació de Burger Records Quarantunes, l’altre per a Brazillian Scream And Yell. Va sortir el 18 de juny via Piaptk Records.

Més coses. L’any 2015 a Joshua Tree, va composar i enregistrar aquests disset temes als que posteriorment els hi ha afegit la veu. Aquest 3 de juliol Sour Grapes Records de Manchester s’ha encarregat d’editar-ho en format cassette. Es diu Power Trio i son tot una declaració de principis, rescatada de l’època daurada dels fluxos alquimístics i les atmosferes encenssiàries. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada