diumenge, 21 de febrer del 2021

KID CONGO & THE PINK MONKEY BIRDS, RIFFS AMB COMPROMÍS

NOU REGISTRE

Tenir noticies de Kid Congo Power sempre és bo. Recordar que el músic mèxic/nord-americà, nascut a la ciutat de La Puente (Califòrnia), ha fet història amb The Gun Club, The Cramps o Nick Cave And The Bad Seeds, per dir-ne alguns. O sigui que: totes dretes

Ens ha tingut sense nou material una bona temporada. Però ja hi ha posat remei. És un EP amb quatre temes que es diu Swing From The Sean DeLear i surt via la seva habitual casa de fa uns anys, In The Red Records. El va enregistrar a Waterworks Recording a Tucson i va poder disposar d’unes bones mans, les de Jim Waters (Jon Spencer Blues Explosion, Sonic Youth, Half Japanese, Boss Hog...).

En un comunicat, la discogràfica diu que el disc ‘celebra el pont imaginari que hi ha entre la vida i la memoria’. Pel vídeo que acompanya a He Walked In, de 14 minuts, ha comentat: ‘Reconeixem la terra on s’ha filmat aquest vídeo, la terra dels pobles Tohono O’odham, Sobaipuri, Pascua Yaqui i Hohokam, i volem retre homenatge a la seva gent gran del passat, present i futur. Aquesta terra s’ha fet amb l’exclusió i l’esborrat dels pobles indígenes.../... Aquest reconeixement, és un compromís amb el treball que s’està fent per desmuntar el colonialisme continu en aquest país’. Que n’hi ha de feina a fer. Però els bons, son del nostre costat.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada