dimarts, 23 de febrer del 2021

QUESTLOVE, RECUPERA TEMES PENDENTS i JA TREBALLA AMB SLY STONE

DOCUMENTAL

Questlove, music i periodista musical, de nom real Ahmir Thompson, aquest 2021 va disparat cap a la part més alta del pòdium

Després d’emportar-se fa uns dies el Gran Premi del Jurat i del Públic pel seu debut com a director amb el documental Summer Of Soul (... Or, When the Revolution Could Not Be Televised), ha anunciat que n'està preparant un de nou, aquesta vegada sobre el music i productor Sly Stone.

Summer Of Soul, conegut com el Black Woodstock, documenta els fets del Festival Cultural de Harlem, aquell mateix moment de 1969. Hi van actuar gent com, Stevie Wonder, The Staple Singers, Nina Simone – on va interpretar To Be Young, Gifted And Black, possiblement per primera vegada – B.B. King, Mahalia Jackson o el mateix Sly And The Family Stone. Durant sis diumenges, més de 300.000 persones es van trobar a Mt Morris Park de Harlem per celebrar la identitat negre en un moment crucial i històric. El festival, a l’ombra del que es va produir als terrenys de la granja de Bethel, a Sullivan County, evident i molt desafortunadament, no ha tingut mai el mateix ressò. Questlove hi ha posat remei eficaç.

El documental anunciat, encara sense nom, explicarà l’ascens d’Stone, avui amb 77 anys, al capdavant dels increïbles Sly And The Family Stone i el seu important llegat. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada