dissabte, 13 de febrer del 2021

LIZ PHAIR HOMENATJA A L’AMOR REED/ANDERSON

EFECTE SORPRESA

El seu darrer disc seriós va ser Funstyle (Rocket Science Ventures – 2010). Hi ha novetats de la sempre interessant i imprevisible Liz Phair

(fot. Eszter+David)


L'últim que sabíem d’ella, fins ara, era d’encara no fa dos anys, quan va treure les seves memòries, Horror Stories i el single Good SideDoncs ja sabem alguna cosa més. Es diu Soberish, un nou disc que te preparat, però amb una data de sortida del tot hipotètica i imprevisible. Com a proba de que no s’ho inventa, presenta aquest Hey Lou, un homenatge a Lou Reed i la seva parella Laurie Anderson, que fan una aparició estel·lar en el vídeo que l’acompanya i que fa referencia al clàssic del 1981 O Superman d’Anderson.

La mateixa Liz Phair amplia de què va: ‘Alguna vegada t’has preguntat com deu ser l’amor per la teva parella en persones famoses de portes endins? Hey Lou imagina un dia en la vida de dues llegendes de la música, la unió de la qual va ser una inspiració pels músics i una font d’intrigues pels romàntics acèrrims’. En el fons, segur que Lou Reed era un romàntic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada