dimarts, 11 de maig del 2021

A LA VENDA 7 CABELLS DE KURT COBAIN

EFECTES COL·LATERALS

El cabell, diuen que conserva intacta l’energia de la closca de la persona on creixien. Per això es tan fetitxista. Per tant, ocasió única per connectar amb Kurt Cobain

Des d’Amazing Music Action han posat en marxa una subhasta on hi ha molta teca de material signat per musics: discos, samarretes,...cabells. Però sobretot, discos. Entre tots ells, destaca un floc de cabell de Kurt Cobain. Va ser confiscat l’any 1989 a Anglaterra, durant la gira de Bleach. Tessa Osbourne va ser qui va tenir al seu poder per uns instants, el caperró del pobre Cobain i qui tisores en mà li va prendre el floc de de la seva daurada cabellera. 



Després de la mort del músic, Osbourne els hi va regalar a Nicole DePolo, una artista de Seattle. El lot, a part del corresponent certificat d’autenticitat, inclou una sèrie de fotografies que ho proven, on es veu el moment en que es va produir l’escissió. Des d’aquí, accés directe a totes les licitacions. A hores d’ara, n’hi ha una que ja paga més de 3.000$. S’acaba dissabte.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada