dijous, 27 de maig del 2021

SIX ORGANS OF ADMITTANCE, FAN UN PAS MÉS

A LA VISTA

A aquestes alçades, treure un disc com The Veiled Sea, te molt mèrit. Bastit per composicions a l’entorn de solos de guitarra, cal treure’s el barret.

Ben Chasny s’explica: ‘Bàsicament volia fer alguna cosa semblant a les edicions rollo ‘private press psych’ on és bastant difícil tocar un solo de guitarra i que es fusioni amb alguna cosa semblant a l’electrònica alemanya. Coneixes el disc Powerhouse de Billy TK? M’agraden aquest tipus de solos. Però també vol ser una mena de rebuig a l’estil de solos més Grateful Dead que estan tan de moda ara en el mon ‘indie’, i que fos potser una mica més glamurós’. Avança dues cançons, Somewhere In The Hexagon Of Saturn i aquesta All That They Left You sobre la que Ben Chasny diu: ‘Està composta des del punt de vista de les forces que van crear aquest mon que ens diu: Això és tot el que aconseguiràs. Res més’.

L’àlbum en qüestió, és el nou treball de Six Organs Of Admittance que sortirà la darrera setmana de juny via Three Lobed Recordings. És el que fa numero vint de la seva producció. Va ser enregistrat el 2020 a Califòrnia i masteritzat el 2021 per Carl Saff. Conté sis temes, cinc collita pròpia i una versió de J’ai Mal Aux Dents de la banda de Bremen Faust que apareix al disc The Faust Tapes (Virgin – 1973). 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada