dijous, 13 de maig del 2021

PENILE PAPERS, UNA ODA ALS GENITALS

LLIBRE

Masturbar-se és fer l’amor amb la persona que més estimes’. Amb tot això del Còvid, la famosa frase de Woody Allen ha d’haver fet furor entre els/les solteres o els/les que no en tinguin mai prou

... a no ser que foradessis la teva bombolla i penetressis en la d’una altra, és clar. No sé si el llibre és conseqüència del drama, d’aquests mesos en que s’ha hagut d’honorar de forma especial al nostre bon amic. El cas és que l’artista de Londres Dominic Myatt va tenir la pensada de fer-li un homenatge per aquests dies d’intimitat forçada per la que ens han obligat a passar, demanant a diferents persones, dibuixos de penis.


Myatt explica ‘Sempre m’ha fascinat la manera en que les persones dibuixem de diferents formes per comunicar les mateixes idees o missatges’ i va pensar que aquesta seria una manera divertida de recaptar una mica de cash per a un parell de bones causes. I continua ‘Si bé hi ha artistes, musics i dissenyadors com Vivienne Westwood o Beth Ditto, també hi ha persones de fora d’aquest mon, com els meus amics, la meva iaia, un operador d’un centre de trucades o la mestressa d’un pub, per dir-ne alguns’. Al final en va recopilar 62 en total, tots molt diferents, on també hi ha espai per una selecció dels correus electrònics de “no gràcies” que Myatt va rebre durant el procés de sol·licitud. ‘M’agrada el fet que els penis es considerin grollers, però bàsicament son només un trosset de carn... que dona vida... però un trosset de carn en qualsevol cas’ comenta l’escriptora Sue Tilley, una de les col·laboradores.




El llibre, en edició limitada de 200 unitats, serveix també per, com dèiem, recaptar fons per a dues bones causes al mateix temps. Els beneficis aniran repartits a parts iguals entre Runnymede Trust, el grup d’experts independents sobre igualtat racial i Terrence Higgins Trust, l’organització líder en VIH i salut sexual del Regne Unit, que dona veu a totes les persones que han de viure amb el VIH. Penile Papers es pot adquirir via MNK Press.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada