divendres, 7 de maig del 2021

BOYRACER, VOLEN ENCETAR POLÈMICA

NOU REGISTRE

La veterana banda indie-punk Boyracer creada el 1990 per Stewart Anderson, si alguna cosa te, és la capacitat d’adaptar-se a tants canvis de personal i segell com calgui

Amb una extensa obra de la que poden presumir, 30 anys després del seu enlairament, anuncien aquest EP de 6 cançons, en format cassette. Es diu Right Or Wrong i el precedeix a la sortida d’un nou àlbum en vinil previst per aquest estiu. Els tres membres actuals, Anderson, Christina Riley i Matty Green, durant l’any passat van enregistrar 20 cançons noves, aquestes 6 i les 14 que vindran en uns mesos, sota el nom de Assuaged, tot via Emotional Response.

Els temes son Apathy, Rights Or Wrong, Sweet Boy, aquest S.A.E.s que el presenten en el vídeo, més dues versions, No Aloha de The Breeders i Temptation de New Order. Expliquen que S.A.E.s vol ser una mirada nostàlgica a com ens comunicàvem abans de que existissin els mòbils, s’apoderessin del mon i ens deixessin a totes estabornides. O dit d'una altra manera, com quan havíem de pensar una mica, escrivint i enviant cartes a través de correus postals. De fet S.A.E.s és l’abreviatura de Stamped Addressed Envelopes. En el vídeo, de manera molt senzilla, però queda bastant ben explicat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada