diumenge, 23 de maig del 2021

PHANTOM HANDSHAKES, TALENTS DESACOMPLEXATS

NOU REGISTRE

La fórmula duo+dreampop+DIY amb evidents resultats agradosos, serà una de les pautes que passarà a la història del pop per generacions futures. Si és que sobreviu alguna

El duo de Nova York Phantom Handshakes, personalitzats en Matt Sklar i Federica Tassano, per distreure’s durant l’any passat, van anar confeccionant un segon treball que surt ara. Es diu No More Summer Songs i porta onze cristallines cançons. Son una veu que no necessita d’esforç, desacomplexada, amb guitarres que van grimpant, també sense complexos, que fan, de temes com I Worried, Cricket Songs o It’s A Prison, un no parar energetitzant per les caloroses nits d’estiu que s’apropen.

Va ser escrit, enregistrat i mesclat a les seves respectives cases. Després, un cop la policia en la seva infinita bondad ja no t’agafava, es van desplaçar fins a Chicago on els hi va masteritzar Carl Saff. Una vegada acabada la feina, van traslladar de nou la promo i distribució, al segell eslovac especialitzat en edicions en cassette, ZTapes. Però la fórmula, sense el treball que estan fent les petites discogràfiques com aquesta per fer visible a tot Déu amb el suport de infinitats de micro-blogs d’arreu del planeta delerosos de bones vibres, possiblement faria llufa. Afortunades és dir poc.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada