dimecres, 26 de maig del 2021

BIRDS OF MAYA, HAURAN PACTAT AMB EL DIABLE?

A LA VISTA

Des del 2004 que Birds Of Maya van donant guerra. Persones avingudes a llargs processos amb el rellotge aturat i ara reactivat. Que més dona si l’essència es manté inalterable

Es van estrenar en disc el 2008 amb Vol.1, que el va seguir dos anys després Ready To Howl. El seu tercer, Celebration, el van llançar el 2013 per continuar fent plans desplaçant-se l’any següent des del barri de Nord Filadèlfia als Black Dirt Studios de Nova York i enregistrar uns quants temes. Sense cap pressa, no és fins set anys després de posar-los en marxa que surten editats en el que és el quart disc de la banda composta pel guitarrista Mike Polizze, el baix de Jason Killinger i la bateria de Ben Leaphart. Del llarg procés n’han sigut escollits set temes en total, dels que han avançat BFIOU i aquest Please Come In de set intensos minuts.

El ressò de The Deviants, MC5 o més cap aquí de la Sonic’s Rendezvous Band segueix inalterable. Clar que parlem de fa casi vuit anys i els anys no perdonen a no ser que pactis amb el diable. Que arribats aquí – pactar exclusivament en temes musicals, perquè pel demés millor que el temps passi ràpid – no és pas mala solució.  L’àlbum porta per nom Valdez, i l’edita Drag City l’endemà de Sant Joan.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada