dilluns, 24 de maig del 2021

GLORIA, RÀFEGUES DE ‘GARATGE’

NOU REGISTRE

El llistó està molt alt, per tant, la qüestió és fer-ho mínimament bé. Des de que hi va haver el big-bang ara fa més o menys sis decennis, si ens posem a comptar, hi ha hagut dotzenes d’all-girls-bands fins ara. Ho portarà el fort atractiu que hi va associat

Gloria editen un nou àlbum després del seu debut el 2016 amb In Excelsis Stereo i el mini-lp Oidophon Echorama de 2018. Es diu Sabbat Matters i va ser enregistrat a North Drômes Hills, a les Valaise Mountains i a la mateixa ciutat de Lyon, d’on son originàries. Han begut i molt d’aquelles bandes. Si fóssim a finals dels seixanta, Luv’d Ones, The Cake o Ace Of Cups en podrien ser algunes de les companyes de viatge. 

Amb la sortida de Béatrice Morel-Journel, son Wendy Martinez, Amy Winterbotham que amb la incorporació de Marie-Louise Bourgeois, segueixen sent com el trio La La La però en bo. Continuen amb elles Thomas Cortay, al baix Josselin Varengo a la bateria i Kid Victrola amb la vareta màgica. De fet, la meitat sud francesa cada dia s’assembla més a Califòrnia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada