dimecres, 5 de maig del 2021

PIROSHKA VOLEN PROVAR D'ANIMAR-NOS

A LA VISTA

El super-grup Piroshka, llançarà el seu segon treball després del debut amb Brickbat de 2019

Es dirà Love Drips And Gathers – títol extret d’un poema de DylanThomas – i te prevista la seva sortida a finals de juliol via Bella Union, el segell dels ex-Cocteau Twins. La banda, formada per Miki Berenyi, la vocalista de Lush, KJ McKillop, guitarra de Moose, Michael Conroy que era el baixista a Modern English i Justin Welch el bateria d’Elastica, de moment avancen un primer tema, aquest Scratching At The Lid. Una cançó que, diuen, parla sobre com aprofitar les oportunitats i viure el dia a dia. Amb ella volen ser optimistes i animar una mica el cotarro, continuen dient. ‘What will you say when they put you in the ground? / Scratching at the lid as the box goes down? / You threw it all away, away‘ canta Berenyi. Una cosa així com ‘Què diran quan et dipositin a terra? / Esgarrapant la tapa quan et vagin baixant? / Ho vas engegar tot a rodar’. Els anglesos tenen una manera molt estranya de voler-te animar.

Consideren que amb aquest nou àlbum deixen enrere els matisos britpop que es podien veure en l’anterior, en benefici de guitarres i melodies més sorolloses. La mateixa Berenyi en fa cinc cèntims: ‘No va ser intencionat, només volíem un altre enfocament. Sempre he trobat els àlbums de debut com una captura d’aquells primers dies d’una nova banda, quan realment sents l’impuls i després, amb el segon disc, tens l’oportunitat d’un plantejament més reflexiu’. Com sigui, el tall és enganxós, enèrgic i amb una melodia que t’atrapa. Si la resta del disc és similar, té números per ser un dels discos que més soni per casa.

El vídeo l’ha dirigit Connor Kinsey de Home Picture Films i anuncien que cada un dels nous temes que componen l’àlbum tindrà el seu propi vídeo en seqüència continua explicant una història, sempre produït pel mateix Kinsey. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada