dijous, 9 de maig del 2024

AMB EL CAP BEN MOBLAT

COWTOWN – “FEAR OF...”

A LA VISTA

No ha de ser fàcil mantenir-se aguantant el tipo fent pop-punk durant 20 anys i no morir en l’intent.

El terceto de Leeds Cowtown ho han aconseguit i no només això, sinó que ho han fet conservant tota l’energia vital... i l’amistat. Com a banda, Hilary Knott (teclats, veu), Jonathan Nash (guitarres, veu) i David Shields (bateria), fan de far per a totes les que, com ells, es resisteixen a abandonar el vaixell d’un excitant pop desenfrenat de l’escola Devo i Talking Heads.

Tenen enllestit el seu cinquè àlbum d’estudi amb onze cançons originals que sortirà a finals de mes via Gringo Records. Es diu Fear Of... – desconeixem si fa referència a l’àlbum dels Heads del 79 – i és el primer treball del grup en 8 llargs anys. El consideren el lògic successor d’aquell irresistible Dudes Vs Bad Dudes (City Hands/The Audacious Art Experiment – 2013) al continuar amb la línia, però compensant i dirigint-se cap a una tendència menys agressiva.


Van començar a donar-li forma el 2021 i l’hivern de 2023 el van mesclar amb el company de banda de Nash (que toca la bateria) a Hookworms, Matthew Benn. ‘Qualsevol que ens conegui sap que som sincers de veritat sobre el que fem, i el més important, que entre nosaltres també som amics de veritat’ diu Nash. ‘Seguim tocant junts perquè volem i fem meravelles econòmicament positives perquè sembla l’única forma conscient de que existeixi una banda en el segle XXI. Hi ha grups més populars per aquí, però alhora, no hem deixat que l’escena/industria musical arruïni la nostra banda o la nostra amistat. Ens agradaria pensar que això, serveix per a alguna cosa’. La seva atemporalitat els ha fet madurar intel·ligentment.






           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada