dijous, 16 de maig del 2024

BALLAR A LA FOSCOR

ECHOBERYL – “THROUGH THE CAOS”

NOU REGISTRE

El so metàl·lic dels 80 son un espai que es resisteix a volatilitzar-se així com així. Ans el contrari. Hi ha un bon grapat de bandes que el mantenen viu i sense respiració assistida.

A la France li tenen molt d’espai respectat i condicionat. Bandes com Echoberyl li segreguen grans quantitats d’adrenalina per reaccionar davant de qualsevol intent de fer ombra al panorama synth-pop. Acaben de llançar el seu darrer treball, Through The Caos, 10 nous talls via Mother Solitude Records i Icy Cold Records, relligats de sons darkwave a base de teclats i percussions sintetitzades per orgull de les fadrines Helen Marnie i Mira Aroyo.

 

De l’àlbum, el duo de Paris diu: ‘És un viatge a la dimensió desconeguda. Perduts entre la boira, ens trobem en éssers turmentats, és el nostre propi reflexa, que vivim en dimensions paral·leles. Una exploració a base de sons que ens convida a abraçar el desconegut i a submergir-nos en el nostre interior’.



Adriano Iacoangeli i Cecilia Dassonneville ens animen a fer-ho a les fosques i si pot ser entre llums de neó. Encara que en l’era dels insofribles LED, ho tenim pelut. ‘És un treball molt personal, resultat de dos anys de feina dedicats a gravar muntanyes de demos (per després tirar-les al contenidor taronja), experimentar amb sintetitzadors vells comprats en mercats de segona mà de París, construir una bateria electrònica a base de bricolatge... els que ens coneixen saben que preferim parlar del present com alguna cosa col·locada en un altre espai’, expliquen en la nota de premsa. Mentre sigui així, no cal patir. 







          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada