dimarts, 28 de maig del 2024

QUE RULI

COLOR GREEN - “FOOL’S PARADE

A LA VISTA

Hi ha un gènere que donada l’alta qualitat de bandes que va originar a mitjans dels 80, continua actiu amb nombrosos deixebles aplicats.

Amb profundes arrels i sense perdre punt, el Paisley Underground manté un status de culte que bandes com Color Green alimenten com àpat de reis. Van aparèixer el 2018 a Nova York per coincidències de la vida. És on es trobaven en aquell moment Corey Madden i Noah Kohll abans no es desplacessin a Los Angeles per desplegar totes les essències psicodèliques que duien a la bossa.

(fot Stephanie Pia)

Van debutar amb un àlbum homònim el 2022. Ara tenen a punt per llançar a mitjans de juliol, el seu segon, aquest Fool’s Parade i que ho farà via New West Records. Un àlbum que els hi ha sortit generós de musiques de inspiració tant West Coast com del folk britànic de tendència estimuladora. La producció ha anat a càrrec de la pròpia banda i Mike Kriebel (Osees, Wand).

Les seves cançons profunditzen en la recerca del camí traspassant pèrdua i dolor per arribar a la llum. Després de la tempesta, sempre surt el sol. ‘Totes les cançons les vam escriure la banda plegada. Som nosaltres quatre en una habitació i presenta les nostres veus’ explica Madden. Amb aquest disc s’han consolidat com a banda amb la incorporació de Kyla Perlmutter (baix, veu) i Corey Rose (bateria, veu).  

Han compartit un parell de temes, el que dona nom al disc i aquest harmònic Four Leaf Clover, de guitarres hipnòtiques. Parla de la sensació d’estar desenganyat per la teva sort, tancat en el teu propi lament. ‘Les espines poden fer que sagnis, però de qualsevol manera, la bellesa comença en la tija’ diu la banda. 







          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada