dilluns, 20 de maig del 2024

ANEM A REPARTIR GELATS

AHEM – “AVOIDER”

NOU REGISTRE

No hi ha més que la intenció d’aportar el seu granet de sorra als dies posteriors a que ens tanquessin dins del galliner.

Després de cinc llargs anys, la banda de power-pop de Minneapolis Ahem, treu finalment el seu esperat segon disc. Es diu Avoider i ha sortit fa res via Forged Artifacts. El van enregistrar als famosos Pachyderm Studios amb Nick Tveitbakk als mandos. La formació l’han mantingut: Erik Anderson (veu, guitarra), Courtney Berndt (baix, veu) i Alyse Emanuel (bateria, veu) en una clàssica banda de tres, amb la que apugen els amplis i fan miques qualsevol resta d’angoixa provocada per les restriccions imposades.

(fot Oak Glen)

Expliquen que el van escriure com tantes bandes que com ells, no es podien trobar per por al càstig de la guàrdia imperial. Així que havien de treballar les idees en espais allunyats els uns dels altres, incomunicats, en presons auto-imposades. Per això quan els van deixar anar, semblava l’any 10. ‘Volíem que es sentís com una celebració i donar esperança si és que encara estàs atrapat’.



Amb el vídeo que acompanya Waterlogged, se’ls veu en una assolellada casa on hi entra la llum a xorro en plan metàfora, tocant com si estiguessin esperant el senyal per sortir corrents a comprar-se uns gelats. El meu l’estamparia a la cara d’algun dels responsables del xou, com per exemple l’aleshores ministre de sanitat i ara candidat a la Generalitat Salvador Illa. Encara que qualsevol altre expert ja serviria.







          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada