dimecres, 15 de maig del 2024

SENSE UN PLA PRECONCEBUT

MATT HUNTER & THE DUSTY FATES – “REINDEER SOUL”

A LA VISTA

M’agrada la idea de que la dinàmica de la banda depengui de qui està a prop, de qui vulgui tocar en un moment determinat i de qui pot ser millor per una cançó en particular’. 

Dusty Fates es va formar després del llançament del seu primer àlbum en solitari, New Rotations (Darle Records – 2017). ‘La idea és que sigui un elenc de persones en constant canvi, només amb mi com a membre a temps complert’ ha explicat Hunter

Té a punt el seu segon treball, aquest Reindeer Soul que sortirà la primera setmana de juny via Dromedary Records. Matt Hunter va ser cofundador de New Radiant Storm King amb els que va publicar varis àlbums al llarg de 20 anys. També ha tocat amb Silver Jewish, King Missile entre molts altres i ara com a resident a Nova York, també milita a The Whimbrels al costat de Norman Westberg de Swans.


La dinàmica de Matt Hunter & The Dusty Fates implica que les cançons poden ser completament diferents cada vegada que s’interpreten, i estar preparat per això. Em sembla emocionant’. En el disc i trobem diferents col·laboracions de músics destacats de Nova York, com les de Peyton Pinkerton que va afegir un interessant bouzouki a Sandcastle Row i també les de Dave Rick dels King Missile i Phantom Tollbooth, Gerard Smith, Robert Poss dels llegendaris Band Of Susans, Matt Sutton, Jim Santo i Jennifer Coates i el seu violí pentatònic, així com les bateries de Roger Murdock, també de King Missile i Hampus Öhman-Frölund.

Hunter explica d’aquest Story Of A Supergroup, un dels dos singles compartits: ‘Parla de totes les bandes de la nostra generació que encara fan indie-rock. La diferència entre el que ens va inspirar, el que esperàvem i a on ens va portar. Sempre existia l’element del miraculós i no importava allò que valgués la pena’. Les coses no s'han de pensar dues vegades.







           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada