dimecres, 29 de maig del 2024

ZONA LLIURE DE GUIRIS

MICROCLIMA SOUND 2024

30, 31 de maig i 1 de juny – POBLE NOU

ALTERNATIVES

Diferents actuacions, com les de de Ran Ran Ran o La Selvàtica Mestiza, es compaginaran amb activitats no aptes per als militants de ‘Guiris sense Fronteres’.

Aquest cap de setmana torna el Microclima Sound. Durant el dijous, el divendres i el dissabte, al número 113 del carrer de Pujades del devastat Poble Nou de Barcelona, es podrà gaudir de tot el bon rotllo i bones vibres que desplegaran uns quants afeccionats a la música. Una climatologia i unes intencions que en uns carrers més enllà, estan treballant perquè sigui tot el contrari.


plànol interactiu 
(imatges Ultra-Local)

Lluny queda aquell dia poc abans de Nadal de 2012 en que Raül Chamorro i Carme Baqués van començar a treballar per mostrar una altra forma de viure de i per la música, i sortir-ne amb èxit. Amb aquesta nova edició del Microclima Sound, que es va succeint any rere any, mostren la consolidació de la iniciativa Ultra-Local.

En una societat que ignora el més essencial, que és allò que ens connecta a les persones des de l’amor i el respecte, un petit gest pot reparar una part del mal fet. Com deia Proust: “Encara que res canviï, si jo canvio, tot canvia”.

La Selvàtica Mestiza 
(fot @grisha.yevich)



         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada