dissabte, 25 de maig del 2024

RECULL DE CANÇONS

ESPERIT! – “CANÇONS”

A LA VISTA

És un esperit, protector, lluminós, que de tant en tant treu la vareta màgica i ens fa al·lucinar a base d’encanteris musicals.

Ens hem llevat amb l’agradable notícia d’un nou treball d’Esperit! (Dalmau Boada). L’incansable músic del Montseny, anuncia la sortida del seu quart àlbum si no comptem Heráclito, l’split llançat amb Negro (Fernando Junquera) el 2016. 

Ho havia deixat a Ilíada i després de cinc costeruts anys, arriba aquest prometedor Cançons, que com molt be diu en el seu compte a la xarxa, ‘és un recull de cançons a tota una vida, la majoria cantades i amb col·laboracions estelars’. Son dotze nous temes que li llançarà de nou Bankrobber a finals de juny.


Mau Boada ens convida de nou a visitar les galàxies esotèriques que crea amb els seus subtils filtres i sortilegis, fent cas de la teoria de la relativitat, on res és el que sembla i d’antigues llegendes i no tant llegendes viscudes. #Les estrelles, com s’ho miren il·luminen en el cel i la lluna com s’ho mira i em recorda com vaig fent# canta en aquest Estrelles Mishu, un primer tall que ha compartit. Estirats sobre l’herba, nosaltres ja som panxa enlaire mirant amunt.






           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada