dilluns, 13 de maig del 2024

EL DESPERTAR DE L’ÓS

THE FOLK IMPLOSION – “WALK THRU ME”

A LA VISTA

No son gens prolífics. Com a The Folk Implosion els hi ha preocupat tant treure discos, com a mi els resultats d’ahir. A veure si es posen aviat d’acord i fan un llarg entreacte abans no torni a començar un nou sainet.

Les seves altres ocupacions, especialment Lou Barlow amb Dinosaur Jr. i Sebadoh, han fet que el duo estes en dic sec des de... 2003. Quatre àlbums des que van començar amb l’edició del cassette Walk Through This World With... (Chocolate Monk – 1993) fins aquest Walk Thru Me que sortirà a finals de juny via Joyful Noise Recordings, si no comptem els dos EP’s de 2022 i 2023 que va ser el detonant entre Barlow i John Davis, per ressuscitar a la banda.

Han compartit un primer tema, aquest Moonlit Kind on es pot observar tal com diu el mateix Barlow a l’ós sortint de la cova. La cançó descriu una sèrie d’alts i baixos emocionals, ja sigui tocant el cel o el fons, però mai relaxadament, sinó aprenent d’ells.

El ritme pausat aconseguit amb el productor Scott Solter, fan que acabem hipnotitzats per les notes i les paraules de Barlow. ‘Degut a que estàvem lluny un de l’altre, part de l’àlbum soc jo tractant desesperadament de comunicar-me ni que fos telepàticament amb en John i l’Scott. Una gran part del que considero que és The Folk Implosion és agafar coses dispars i convertir-les en pop’ explica Barlow en un comunicat. El retorn d’un dels referents de l’alternatiu.








          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada