divendres, 17 de maig del 2024

EN RUTA "HONKY TONK"

JENNY DON’T AND THE SPURS – “BROKEN HEARTED BLUE”

A LA VISTA

La menció de persones que han deixat petjada en un determinat estil, serveix per introduir-nos en el treball de les que recullen el seu testimoni.

No és altra cosa que el que ha fet Jenny Don’t & The Spurs amb un recorregut vertiginós, que els ha servit per situar-se en una posició còmoda en un camp difícil, especialment fora del seu país. Es van formar el 2012 i des de llavors han editat tres àlbums, el darrer dels quals, el magnífic Fire On The Ridge de 2021, responsable del seu impuls. Ara amb aquest Broken Hearted Blue, demostren que no va ser una flor d’estiu.

Editat a mitjans de juny a través de Fluff and Gravy Records, l’han enregistrat amb Collin Hegna (Brian Jonestown Massacre, Federale) de forma meticulosa, sense deixar res a l’atzar. Amb aquest disc, també han passat per un punt d'inflexió degut a la lamentable pèrdua del bateria Sam Henry (The Wipers, Poison Idea) el 2022 per un càncer. Malgrat el trasbals, Jenny Don’t (veu, guitarra), Kelly Halliburton (baix), Christopher March (guitarra) amb la incorporació de Buddy Weeks han sabut mantenir el seu compromís amb la música.

Jenny Don’t comenta: ‘En aquest àlbum, Kelly (també parella seva) i jo hem treballat més estretament que mai, donant forma a la majoria de les parts musicals’. També ha exposat el criteri que com a banda estan determinats a seguir: ‘Estem farts de la naturalesa repetitiva de la música convencional. Cadascun de nosaltres aporta els seus propis gustos musicals, enfatitzant la importància de l’autenticitat sobre la conformitat. I Collin ha sabut capturar aquesta mescla de country i rock’n’roll’.

Com a mostra, aquesta encantadora Unlucky Love de contagiosa tonada amb la que ens transportem directes a la dècada dels 60, a un honky tonk, bevent al costat de Gram Parsons i partint-nos el cul pensant en el què els espera als que venen darrere.








           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada