dilluns, 27 de maig del 2024

LES COSES PEL SEU NOM

CARB ON CARB – “TAKE TIME”

NOU REGISTRE

Son l’altra cara de la moneda. En mig del caos en el que vivim, el millor és funcionar com si el festival no anés amb nosaltres. Com fan Carb On Carb.

La banda de Aotearoa (Nova Zelanda pels blanquets) en activitat musical des que Nicole Gaffney (veu, guitarra) i James Stuteley (bateria) pensen per sí mateixos, acaben de llançar el seu tercer disc, aquest excitant Take Time via el segell Papaiti Records.

Enregistrat amb Harry Lilley als estudis The Stomach a Te Papaioea (Palmerston North) i mesclat per Chris Teti (The World Is A Beautiful Place) han configurat deu temes d’estètica indie-punk d’instint aborigen, de proximitat i sostenible a cabassos. Sis anys han hagut de passar perquè la parella de músics, ara instal·lats a Whanganui, hagin pogut treure la continuació d’aquell ja lluminós For Ages (Black Wire Records – 2018).


No participar del circ és bàsic per sobreviure. Com ens suggereixen amb el títol, agafa’t el teu temps, reflexiona i deixa que corri l’aire. Gaudim de les coses bones, marxem de les ciutats podrides, recuperem el temps que ens han robat fàbriques, bancs, empreses, persones. Tot allò nociu que ens pren l’aire i sobretot, no oblidem mirar enrere abans de mirar endavant. 






         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada