dissabte, 18 de maig del 2024

CONFIANÇA EN EL FUTUR

MAMMOTH PENGUINS – “HERE”

NOU REGISTRE

Al final, al període glamurós de 2020 a 2021, haurem d’agrair-li moltes més coses de les que ens pensem.

El terceto amb seu a Cambridge Mammoth Penguins també ha estat de les bandes que durant aquells dies meravellosos van funcionar a distància. Expliquen que tota l’energia que havien de dedicar-li a la gira de There’s No Fight We Can’t Both Win i que van haver de reprimir, la van dedicar a treballar en els nous temes que han acabat conformant aquest Here.

Un dels objectius per aquest àlbum, era que sonés més natural que els anteriors. Més aspre i vital, potser una mica més pesat però també honest. Vam acabar fent sobre-gravacions en el cobert de Tom, enregistrant percussió, veus, alguns samples deixant que s’observés més lliure’ explica el baixista de la banda Mark Boxall.

Es va acabar de gravar així com editar i mesclar als Sickroom Studios de Norfolk per Owen Turner amb producció del bateria Tom Barden. El llançament s’ha produït a primers d’aquest mes via Fika Recordings.

Mesclant suaus riffs i aspre distorsió Emma Kupa (veu, guitarra) amb els seus companys han declinat arronsar-se i s’han dedicat a explorar temes del tot urgents. La recerca d’un bàlsam en forma de recolliment interior i la comunicació amb persones i llocs que ens reconforti i ens doni la força perduda.



Emma Kupa explica com va sortir aquest Flyers: ‘Estava revisant algunes caixes velles i vaig trobar una pila de cartells de concerts, folletus i setlists. Els cartells eren molt bonics, però després vaig recordar que allà hi havia hagut poca gent. Tot l’esforç per part de les bandes i els promotors. Estar en una banda no és un treball fàcil. Realment no entenia perquè seguíem endavant durant anys, però ho vam fer. En aquell moment vaig agafar la meva guitarra i vaig escriure aquesta cançó amb uns simples acords que després amb la banda es va convertir en aquesta cançó de power-punk’.






            

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada