dimarts, 25 de febrer del 2014

SUBWAY SYMPHONY

CURIOSITATS
 
No ho veig clar. Em considero una noia oberta de mires i crec en l’avantguarda i la transgressió sistemàtica. Però la idea què James Murphy porta rumiant des de fa 15 anys respecta a que cada vegada que facis voltar el torniquet en cada una de les 486 parades del metro de Nova York a l’entrar, soni una melodia, entenc que pugui generar polèmica. Però potser es tracta d’això. 
 
James Murphy
 
El metro de Nova York te previst aviat fer alguns canvis amb el sistema de lectura de les targetes i l’ex LCD Soundsystem ho veu com l’ocasió perfecte per fer-ho i convertir-ho en alguna cosa més melodiosa. La idea és que cada estació tingui el seu propi so, de manera que, tot el metro de la ciutat, es converteixi en una simfonia. I Xim pum!. Em pregunto si és que ara ja no ho és, una simfonia.
 
Afegeix que el cost no és gaire elevat, que només es tractaria de programar diferents timbres. De moment els que remenaven les cireres amb l’ex-alcalde Bloomberg li van dir que na nai del Paraguai i vol tornar-ho a provar, ara amb el nou alcalde, el pintoresc Bill de Blasio. I ell, convençut del projecte, ha obert aquesta pàgina, per donar suport a la idea. És el que té de bo internet.


 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada