dimarts, 1 de desembre del 2020

AUTOMATIC TENDENCIES, SENYALS LLUMINOSES

NOU REGISTRE

La banda de Londres Firestations, edita un EP format digital, amb un fanzine de 12 pàgines amb ell com part d’un ben parit packaging

Es diu Automatic Tendencies i el componen sis temes en total, tots d’un pop senzill, melancòlic, moduladament harmònic. És la primera entrega de tres EP’s i el primer que escoltem des de The Year Dot del 2018, si no tenim en compte Dream Home, enregistrat amb finalitats benèfiques. Aquestes entregues aniran acompanyades de diferents treballs artístics de la mateixa Laura Copsey. Aquest Small Island que es pot veure i escoltar en el vídeo de més avall, sortirà també com a part del Post Map Club, una subscripció per obtenir una sèrie de llançaments mensuals exclusius del segell.

Lost Map Records, des de la illa d’Eigg, a les Hébrides, un tros de terra de 12 km2. on no arriben a viure ni 100 persones, s’ha forjat un envejable historial produint una interessant llista de personal que es troben a gust amb el petit segell escocès. El vídeo realitzat per l’artista experimental Jack Alexandroff explica ‘utilitzo materials com l’argila, pa, llet i mel i per les imatges m’he inspirat en símbols de protesta: punys alçats, estructures ensorrant-se. A la banda se la veu cantant mentre preníem unes pintes en un pub (genial!)’.  Acaba amb la imatge d’un pensador. Tota una al·legoria.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada