diumenge, 27 de desembre del 2020

MAGIC SHOPPE, LIVE IN LONDON

NOU REGISTRE

El 2020, a part de ser el primer any del nou ordre, musicalment parlant encara ha donat bastant de sí i ha provocat, a més, dues coses bones

Una que ha sigut l’any de les petites bandes. N’hem descobert centenars. Algunes de molt bones. L’altra, que pel fet de no engegar la maquinaria per la conseqüent morterada que això comporta haver de deixar anar, les grans s’han estat amagades com cucs de terra. Tret de Dylan, es clar, i potser alguna altra. Per gèneres, penso que el dream-pop i el techno/synth s’emporten la palma. Seguits del post-punk, l’art-rock i la psicodèlia o neo-psicodèlia, com se li vulgui dir. El noise i l’electrònica i experimental, potser s’han estancat. Tan sols és una percepció o ganes de fer veure que hi entenc també.

En psicodèlia, la salut és bona. L’any ha donat molt bons fruits. Discos com el de The Kundalini Genie a l’abril, Turtle Skull a l’agost o aquest de la banda de Boston Magic Shoppe que va sortir fa un parell de mesos editat per Little Cloud Records / The Acid Test Records. Els directes son cars de veure. Per aquelles coses de que no es donen les condicions tècniques d’un estudi a l’hora de gravar. Però ens oblidem de l’energia vital que, en la majoria dels casos, en aquestes habitacions, no es genera i dalt d’un escenari sí. Magic Shoppe s’han atrevit i han parit un potent directe, pillant tota l’energia vital que van escampar per l’escenari de The Lexington a Londres el dissabte 22 de febrer d’aquest 2020, amb temes dels seus darrers cinc anys. Afortunadament, al nou ordre no hi te cabuda en la psicodèlia.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada