dimecres, 30 de desembre del 2020

DEMÀ, PATTI SMITH DONARÀ “LES CAMPANADES” DES DE PICCADILLY LIGHTS

23:30 - 00:10GMT

QUOTIDIANITATS DIFERENTS

Aquí, la conversa a les ja habituals cues – on de moment encara ens deixen parlar (sic) – va sobre quina serà la presentadora més agradosa, per les campanades de torn.

A la nostra, que si la Melero, a les espanyes que si la Obregón o que si la Pedroche... Doncs a Londres, des de Piccadilly Circus, serà Patti Smith i la peça digital d’Anne Imhof, ONE. La cantant i escriptora de Nova York i l’artista resident a Berlín que es va endur el guardó a la millor representació en la Biennal de Venecià de 2017. 

Patti Smith marcarà el començament del 2021 amb una actuació d’uns 10 minuts de durada a la pantalla Piccadilly Lights mentre que Imhof mostrarà la seva obra digital. Serà retransmès a tot el mon de forma gratuïta a través del canal CIRCA de YouTube a partir de les 23.45GMT. Piccadilly s’anirà cobrint per un resplendor de posta de sol, mentre que a la pantalla, el vídeo farà un efecte regressiu fins la mitjanit i l’arribada de l’any nou.

Al darrera hi ha el també artista Josef O’Connor, que l’octubre passat va crear un nou model d’exposicions a l’aire lliure CIRCA, convidant a un artista diferent cada vegada i pel que de moment ja han passat referents com Ai Weiwei o Cauleen Smith. Per demà caldran uns auriculars que s’entregaran a través de la CIRCA.ART directes al mòbil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada