divendres, 17 de setembre del 2021

ADELINE HOTEL, UNA MICA D’INTROSPECCIÓ

A LA VISTA

La setmana que ve deixem enrere l’estiu i entrem a la tardor. El nou àlbum d’Adeline Hotel, The Cherries Are Speaking, el segon d’aquest any si comptem Good Timing editat el febrer en CD, serà l’eina perfecte per mirar de passar la càlida i groga estació i continuar vives.

Ho farem amb l’indie-folk d’ascendència intimista al que ens te acostumades el cervell de la banda de Brooklyn, Dan Knishkowy. Com acostuma a fer sovint, per cada disc es fa acompanyar d’algunes incorporacions diferents. En aquesta ocasió ha comptat amb Macie Stewart (Ohmme) al violí, David Lackner als instruments de vent i Eric D Johnson (Fruit Bats), Vivian McConell (V.V. Lightbody) i Caitlin Pasko a les harmonies vocals, més l’habitual secció rítmica formada per Andrew Stocker al baix i Sean Mullins a la bateria.

El tema que comparteix i que dona nom a l’àlbum, arrenca amb aires que recorden al Sufjan Stevens més tranquil, per aprofundir en la introspecció definitiva a base d’un violí melancòlic i unes notes de saxo que fan que acabem gronxant-nos de la fràgil cadira del menjador i casi prenguem mal. L’àlbum sortirà el 22 d’octubre via el segell de Nova York, Ruination Records Co. La bonica portada és obra de Maria Gordon.


#AdelinaHotel #DanKnishkowy #TheCherriesAreSpeaking #RuinationRecordsCo. #NovetatDiscogràfica 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada