dijous, 30 de setembre del 2021

HOVVDY, LLIÇONS DE CALMA PER AMANSIR L’AMBIENT

NOU REGISTRE

Hi ha discos que fan que la vida deixi de ser en blanc i negre. Hi ha discos que és com si m’injectessin la dosi d’equilibri que no hi ha manera d’aconseguir, perquè sempre em despisto amb la primera mosca que passa. True Love de Hovvdy, és un d’ells.

Charlie Martin i Will Taylor han tornat a fer una obra d’orfebreria pop per deixar de prendre, definitivament, la Valeriana. En aquest disc s’acompanyen de Ben Littlejohn i Andrew Sarlo que l’ha produït (Bon Iver, Big Thief) i enregistrat al seu estudi de Los Angeles. Porten varis singles compartits, el darrer, aquest Blindsided del que Martin dona detalls: ‘Hi havia una enorme Magnòlia a l’altra costat del carrer de la casa on vaig créixer. I una tempesta fent-nos anar amunt i avall. Aquesta cançó està plena de records, d’aquells que et venen de cop. Tenia tanta por però era tan feliç’. Això es diu infantesa.

(fot. Pooneh Ghana)

Sobre l’àlbum en un comunicat han explicat: ‘Aquesta col·lecció de cançons ens sembla un retorn a la forma, escrivint i gravant cançons per a nosaltres i les persones que estimem. Gastar menys energia en pensar com respondrà la gent, ens va alliberar per poder posar tot l’esforç en crear un àlbum honest i sincer que abasti una varietat de paisatges sonors, a la vegada que se senti como una alenada singular’. Ja dic, per deixar la Valeriana. Surt demà, editat per Grand Jury


#Hovvdy #TrueLove #GrandJury #NovetatDiscogràfica

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada