dilluns, 20 de setembre del 2021

THE KUNDALINI GENIE, ENS TORNEN A TIRAR UN CABLE

A LA VISTA

La kundalini, molt resumidament, és la paraula sànscrita que fa referència a l’energia que tenim totes adormida en el nostre petit recipient. Una energia d’un potencial extraordinari que si l’activem, desapareixen tots els mals de cap. La meditació, els cants, ajuden molt. La música dels escocesos The Kundalini Genie, possiblement també.

Ens tornen a tirar un cable amb el que serà el seu cinquè disc d’estudi, Half In, Half Out. Per aquest àlbum, que sortirà el 12 de novembre, Robbie Wilson, l’ànima de la banda, s’ha fet acompanyar de Jason Houston (guitarra i veu), Melissa Rennie (guitarra, teclats i veu), Louis Martin (guitarra i veu) Lloyd Ledingham (baix i veu) i Grant Robertson (bateria). La masterització ha estat obra de Mark Gardener (Ride) a l’estudi que va co-dissenyar ell mateix, l’OX4 Sound Studio, a Oxford. 

Comparteixen la cançó que dona nom a l’àlbum, una espiral hipnòtica com a element inductor d’una història molt humana: ‘Aquesta cançó va sobre idiotes, de veritat. Aquelles que no son agradables. Les que pensen que son millors que tu, o que son massa genials per tu, o més poderoses. També tracta de quan aquestes mateixes persones, inevitablement, no arriben a la seva pròpia alta opinió i es converteixen en tontes, explicat en poques paraules’ comenta Robbie Wilson. Hem de meditar més.

#TheKundaliniGenie #HalfInHalfOut #RobbieWilson #Novetat Discogràfica #Psicodèlia


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada