dijous, 23 de setembre del 2021

KIM GORDON i BILL NACE, EN EXPANSIÓ

NOU REGISTRE

L’assumpte de Kim Gordon i Bill Nace no només continua sinó que s’amplia amb la incorporació del membre de Wolf Eyes, Aaron Dilloway.

Es fan dir, òbviament, Body / Dilloway / Head. Tenen preparat el seu “debut” homònim pel 19 de novembre via Three Lobed Recordings. La combinació de les experimentacions de Nace i Dilloway amb les arrels alternatives de Gordon, construeix un resultat que fascina. ‘Una de les coses que més m’agraden de tocar música amb Bill és la llibertat i la sorpresa constants i estimulants’ explica Gordon en un comunicat, i afegeix ‘Fer aquest disc amb Aaron, a qui sempre he admirat, incorpora una altra capa d’alguna cosa desconeguda i una altra forma de control. Aaron va agafar els nostres sons/música com a font i va sortir amb la seva, per dir-ho d’alguna manera, aplacant qualsevol narrativa que existís per entrar en ella i fer alguna cosa diferent al que haguéssim fet amb Body / Head’.

El disc es compon de tres temes. Avancen aquest Goin’ Down. En un comunicat de premsa diuen: ‘Body / Dilloway / Head s’ha de viure com una experiència auditiva desorientadora, com els dies que vivim’. Ni que ho jurin.

Body / Dilloway / Head – il·lustració de Joey Maloinkey


#Body/Dilloway/Head #ThreeLobedRecordings #NovetatDiscogràfica #KimGordon #BillNace #AaronDilloway

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada