dijous, 27 d’octubre del 2022

AL CENTRE DE L’HURACÀ

ACID MOTHERS TEMPLE & THE MELTING PARAISO U.F.O. + DOMMENGANG

DT. 25 OCT’22 – 20:00

SALA UPLOAD – BARCELONA

HI VAM SER

Si no és que és la primera vegada, quan es decideix anar a un concert dels Acid Mothers, saps que en sortiràs satisfeta.

Tenen un bagatge, especialment en directes, com poques bandes planetàries. A més, utilitzen una fórmula que fa difícil que ensopeguis: s’enfilen a partir d’un tema escollit, i no paren fins que surten de la nebulosa que han anat construint.

Hiroshi Higashi

Abans d’ahir, el seu clàssic Pink Lady Lemonade en va ser un clar exemple de perdre el temps de vista. L’incansable Makoto Kawabata, acompanyat de la seva mà dreta Hiroshi Higashi, més l’extraordinària aportació de Jyonson Tsu amb el bouzouki, guitarra i veu, i la bateria de Nani Satoshima fan que cada retrobament es converteixi en un ritus i una celebració dels trànsits extrasensorials.

Jyonson Tsu

Makoto Kawabata

Abans, van preparar i escalfar perfectament l’ambient, els nord-americans Dommengang, que van repassar alguns temes dels seus tres àlbums editats. En format de trio, van oferir un concert de hard-rock en l’òrbita de bandes clàssiques com Morgen, amb Sig Wilson traient foc de les cordes de la guitarra i Adam Bulgasem que l’avivava assegut darrera la bateria. L’èxit de la nit, estava assegurat.

Sig Wilson i Brian Markham dels Dommengang


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada