dijous, 20 d’octubre del 2022

LADYTRON COM "DORIAN GRAY"

A LA VISTA

Tenen un pacte amb el diable o què? No només treuen un nou àlbum amb temes ballables i vitaminadors, sinó que recuperen i es posen en boca de totes amb els seus temes de fa 20 anys.

Ho van fer l’any passat, amb el neutralitzador Seventeen en motiu de la celebració dels vint anys de Light & Magic (Telstar/Emperor Norton - 2002). D'aquesta manera, el quartet d’electro-pop de Liverpool Ladytron, te a punt i anuncia per a primers del nou any, el seu esperat nou disc d’estudi, el que fa 7, al que li han posat per títol Time’s Arrow i que els hi edita Cooking Vinyl.

Avancen un primer tall, City Of Angels, que ve carregat de sintetitzadors i cors celestials. És el primer tema nou des de l‘àlbum homònim de 2019 que va venir després de vuit llargs anys de silenci. 

Com a temes dinamitzadors: la bellesa, l’abandonament i la fragilitat de la cultura que ens envolta i a la vegada l’euforia per alliberar-nos d’aquests paràmetres. Time’s Arrow és fns i tot optimista, inclús utòpic. 'Hem deixat enrere la distòpia? Estem a punt', assenyala Helen Marnie


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada