dimarts, 4 d’octubre del 2022

LES REFLEXIONS DE BIG JOANIE

A LA VISTA

És un àlbum que parla de les paradoxes de la vida. De com l'anem vivint, possiblement donant moltes voltes, per tornar sempre al punt de partida.

És el segon LP del trio de Londres Big Joanie. Es van formar el 2013, van editar Sistah Punk EP l’any següent i van debutar amb el genial Sistahs el 2018 de la mà de Daydream Library Series, el segell de Thurston Moore i Eva Prinz. Aquest nou treball que consta de 13 temes, es diu Back Home, del que la cantant i guitarrista Stephanie Phillips comenta: ‘Tracta de de les diferents idees de la llar, ja sigui d’aquí en el Regne Unit, l’Àfrica o el Carib, o en un lloc que en realitat no existeix: no és ni aquí ni allà’.

(fot Sam Keeler)

Han compartit un nou vídeo, del tall Confident Man, realitzat i animat per Rachel Amy Winton amb imatges en viu que Curtis Lewis va filmar a Third Man Records a Londres. La mateixa Stephanie afegeix: ‘En aquest punt, m’estava ratllant de Londres i somiava amb una altra vida. Saps que has d’anar per un altre camí, però acabes encantada en el mateix que ja portes fet, malgrat saber que no et portarà a on vols anar’. Tela marinera. Com a mínim te els pebrots de reconèixer-ho.

Enregistrat a Hermitage Works Studios, al nord de Londres, ha estat produït i mesclat per Margo Broom – creadora de l’estudi – i ha comptat amb la col·laboració de la violinista Charlotte Valentine (No Home). El disc sortirà a primers de novembre via Daydream Library Series i la nord-americana Kill Rock Stars.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada