dilluns, 24 d’octubre del 2022

WILLIS DRUMMOND, FIDELITAT A TOTS ELS NIVELLS

NOU REGISTRE

Porten més de quinze anys fent soroll des del territori d’Euskal Herria al nord dels Pirineus, a Baiona.  Willis Drummond, ara en format quartet, s’han fet grans, i savis.

La constitució de les seves cançons, des dels seus inicis DIY i mantenint-se fidels en el que van ser les seves influències en l’indie dels 90, en relació directa amb el grunge i les bandes punk- rock australianes, tenen una estructura sòlida construïda de baix a dalt. Ara son als pisos alts. Amb les millors vistes. 

La proba, aquest setè disc que tenen previst llançar a mitjans de novembre. Es diu Hala Ere, nou temes produïts i enregistrats en directe als estudis Shorebreaker propietat de Johannes Buff, germà de Felix, el bateria de la banda, on s’apropen discretament al costat més distès de les seves composicions.

Bidasoa és el primer tema escollit que pressenten amb un vídeo on es veu als membres del grup, caminant per la vora del riu que posen d’exemple per carregar contra les polítiques de immigració i el concepte de frontera, que entre les merdes que provoquen, també hi ha la que hem de patir alguns pobles que divideixen falsa i vergonyosament un país. En general, son lletres compromeses, crítiques contra una societat malalta, en precari equilibri, on els problemes socials es barregen amb els fluxos migratoris i les contradiccions capitalistes. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada