dissabte, 22 d’octubre del 2022

LA CLARIVIDÈNCIA RETROSPECTIVA DE THE TRUE FAITH

A LA VISTA

Hi ha tota una generació, que se sent a prop de l’escena anglesa anomenada 80s goth music. Em pregunto si aquest retrocés significa també que Liz Truss serà la nova Margaret Thatcher.

Hi ha un ressorgiment de seguidores de bandes com The Chameleons, The Sisters Of Mercy, Simple Minds o fins i tot de The Cure. Una certa èpica recreada amb cristal·lins sintetitzadors, guitarres i un baix destroyer. The True Faith son la promesa que arriba de Boston. Tenen un LP i un EP editats de l’any passat, amb els que l’encrespada veu de Travis Benson es va fer sentir.

(fot Matheus Nogueira)

Un dels que va estar al lloro, va ser el segell especialitzat á La Carte Records. Amb ells, i en vinil, arribarà la tercera setmana de gener el seu treball de consolidació, aquest Go To Ground. Trobarem a la banda amb un so més polit, entre el synth-pop i un post-punk visceral. Per la producció van recórrer a Ryan Santos Phillips d’Spirits Of Leo després de conèixer-se al tocar en alguns concerts junts a Brooklyn on també van dur a terme la gravació, als a Lux Perpetua NYC Studios.

En aquests moments el quintet el conformen els membres principals Travis Benson (veu, guitarra) i Quentin Moyer (guitarra), més Dylan Kotliar (baix) Franciscio Ilabaca (teclats) i Nauman Javed (bateria). És Benson qui comenta respecte al grup: ‘Tot l’àlbum va arribar en un moment de transició important per a tots nosaltres, no només com a banda, sinó individualment, i cada cançó posar de relleu una experiència viscuda en aquell moment’. La vida dona per molt.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada