diumenge, 9 d’octubre del 2022

BIRD-PUNK VIA AVEM

NOU REGISTRE

Deixa de demanar coses a l’Amacron, al Bobo i fes-te el refotut favor de baixar al carrer a lligar amb el repartidor del super.

Deixa refredar una estona el mòbil, aixeca’t del sofà i deixa de mirar el Pepflix, la Papple TV, o les periodistes–hologrames repetint com lloritos les consignes. Perquè, observa...

(fot @andforamoment.photography)

...encara queden bandes de pop-punk capaces de canviar el mon amb els seus missatges surrealistes del tipus que canten a Red Winged Blackbird, ‘les merles d’ales vermelles es diuen merles d’ales vermelles perquè tenen ales vermelles’.

Son bandes com Avem, tres mossos de l’àrea canadenca de Southern Ontàrio , que van decidir fer un àlbum amb allò que més els hi agrada: eficaç, intens i vigorós pop-punk mode ramonescore. L’àlbum es diu Three Birds Stoned i porta 19 accelerats talls – alguns, com els 4 últims, llançats anteriorment – que Maury Core (guitarra), Julian Warmland (veu, baix) i Bryson Emmons (bateria) s’han encarregat de facturar per veure si activen alguna neurona perduda entre tanta merda. Disponible des de ja via Mom’s Basement Records.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada