dilluns, 10 d’octubre del 2022

GOLD DUST, SEGONA PART, IGUAL O MILLOR

A LA VISTA

L’any passat va llançar el seu debut en solitari. Tremendament animat pel resultat, va decidir continuar l’aventura.

El resultat és aquest nou treball, més contundent i serè a la vegada. Però a Stephen Pierce, aquí com a Gold Dust, no li calen gaires alabances. Abans de fer coses tan exquisides, va estar tocant en bandes de hardcore i les seves orbites amb gent com Ampere o Aerosols. Ara, amb aquest segon disc de títol The Late Great Gold Dust – una picada d’ullet a l’àlbum de Townes Van Zandt de 1972 –  fa entrega de 12 rodones cançons de soft-psicodèlia.

En aquest, Pierce continua tocant la majoria d’instruments, però també ha convidat a participar-hi a alguns amics per incorporar nous detalls i punts de vista. Per exemple J Mascis, que aporta la seva reconeixible guitarra a Larks Swarm a Hawk.

Els dos singles avançats i en edició en 7”, porten en les seves respectives cares B dos temes no inclosos en l’àlbum. Les versions de Something On Your Mind de Karen Dalton i Virtute the Cat Explains Her Departure de la banda punk de Winnipeg, The Weakerthans. El disc surt a primers de novembre via Centripetal Force Records.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada