divendres, 28 d’octubre del 2022

THE MEN RESSORGEIXEN DEL SUBSOL

A LA VISTA

The Men, la veterana  banda de Brooklyn, manté en peu l’esperit noise-punk que amb els anys, l’ha convertit en essencial per a l’escena de la ciutat.

Tenen preparat per sortir com un coet, el seu novè àlbum. Amb el títol no s’hi han trencat massa les banyes, li han posat simplement, New York City. Deu cançons enregistrades en viu en una cinta de 2” a l’estudi de Travis Harrison (Guided By Voices, Built To Spill) i que els hi propulsarà, si Déu vol a principis de febrer, el nou segell amb el que han fet fira, Fuzz Club Records.

(fot Ryan Marino)

L’àlbum es pronostica en un so més elemental i brut, degut en part, en com va anar la cosa: ‘Quan se’n va anar i va desaparèixer tothom de Nova York, vam obrir la cloaca i vam sortir’, expliquen. Necessitaven fer aquest disc, l’han moldejat a consciència, fins que no van tenir el que volien transmetre. Nick Chiericozzi, vocalista i guitarra, parla d’aquest primer tall compartit: ‘Hard Livin  és una cançó que parla de com trobar una manera que es conciliï el desig de que Déu ens solucioni les coses, tenint en compte que principalment estem més sols que la una’. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada